Jom Pakai Baju Kurung Sedondon Bergaya Dengan Gal Pals Anda

Siapa yang tidak suka pakai baju sedondon sama dengan rakan-rakan mereka? Menjadi rakyat Malaysia adalah mengenai perpaduan dan memakai pakaian yang sedondon dengan rakan anda adalah simbol budaya kita. Bukan itu sahaja, menyelaraskan pakaian anda ialah alat ikatan yang hebat untuk anda dan rakan anda! Apa yang lebih baik untuk dipadankan daripada baju kurung? Set baju kurung dengan tudung adalah pakaian tradisional wanita dalam budaya kita.

Kita semua telah melihat gambar rakan-rakan yang sepadan dengan pakaian mereka, dan ia biasanya gambar yang kelihatan hebat. Apabila anda sepadan dengan rakan anda, ia boleh membuat kenyataan tentang siapa anda dan perkara yang anda wakili. Pakaian yang sepadan boleh menunjukkan bahawa anda mempunyai ikatan yang kuat.

Sebab kedua ialah lebih mudah untuk menyelaraskan pakaian dengan orang lain daripada cuba memilih sesuatu sendiri. Ini secara khusus tepat apabila ia berkaitan dengan koordinasi warna. Apabila dua orang memakai warna yang sama, ia menghasilkan rupa yang lebih padu berbanding apabila mereka memakai warna yang berbeza. Ia juga mengatakan bahawa anda yakin dengan diri anda dan penampilan anda. Jika anda memakai pakaian padan dengan rakan anda, maka ini menunjukkan bahawa anda cukup menyayangi satu sama lain untuk berpakaian sama.

Jom, mari kita lihat beberapa baju kurung yang sangat bergaya untuk anda dan rakan-rakan perempuan anda pakai!

Hijau – Lyra Ruffle Kurung Modern

Source: Gene Martino

Baju Kurung Lyra Ruffle Kurung Modern

Baju kurung ini sempurna untuk sebarang majlis. Sama ada untuk majlis perkahwinan atau majlis hari jadi, baju kurung hijau ini akan memastikan semua mata tertumpu kepada anda dan rakan-rakan anda. Warna hijau sangat menyanjung pada semua warna kulit, jadi sama ada anda berkulit cerah atau berkulit gelap, pakaian ini sesuai dengan keseluruhan kumpulan anda!

Reka bentuk ini juga sesuai untuk sesiapa sahaja, tanpa mengira bentuk dan saiz. Potongan skirt duyung akan membuatkan anda menonjol dengan cara yang terbaik!

Hitam – Bella Kurung Modern

Source: Gene Martino

Baju Kurung Bella Kurung Moden

Adakah anda dan rakan anda ingin meninggalkan baju kurung tradisional dan mencuba pakaian moden? Bella Kurung Modern hitam ini sangat sesuai untuk sebarang majlis dan gambar Insta bersama geng anda.

Baju kurung moden hitam bergaya ini diperbuat daripada fabrik poliester lembut yang akan membuatkan anda selesa sepanjang hari. Ia juga mesra wudhuk, jadi anda tidak memerlukan set pakaian yang berasingan untuk solat. Rekaan baju kurung moden hitam bergaya ini menampilkan zip bukaan belakang dengan dua alas bahu dan perincian kerang di bahagian poket hadapan. Apa yang menjadikannya lebih unik ialah ia mempunyai dua poket hadapan dengan Swarovski dan manik bunga di atas setiap poket!

Biru Violet – Qisya Kurung Kebaya

Source: Gene Martino

Baju Kurung Qisya Kurung Kebaya

Anda tidak boleh salah dengan pakaian hitam yang ringkas, tetapi jika anda ingin cuba stail baru, Qisya Kurung Kebaya ini sesuai untuk kumpulan anda. Skema warna biru violet pasti menarik perhatian kerana gayanya yang unik dan moden. Bukan itu sahaja; ia boleh dipakai sepanjang tahun untuk banyak situasi sambil memastikan anda sentiasa kelihatan bergaya.

Ungu Gelap – Thafia Kurung Modern Lace

Source: Gene Martino

Baju Kurung Thafia Kurung Modern Lace

Baju kurung ungu gelap yang cantik ini adalah lambang keanggunan dan kelas. Ia menampilkan lengan ruffle yang cantik yang akan membuatkan anda dan rakan anda berasa seperti puteri dari tanah yang jauh. Perincian renda akan menjadikannya kelihatan lebih glamor dan feminin. Selain itu, ia juga mempunyai pad bahu yang menambah kelantangan pada lengan anda, menjadikannya kelihatan lebih luas.

Pilihan ini hanyalah beberapa daripada banyak baju kurung yang anda dan rakan anda boleh padankan. Lebih-lebih lagi, mempunyai pakaian yang padan dengan kawan-kawan anda membantu anda mengetahui perkara yang anda suka dan memberikan suasana baharu dan positif kepada karya harian anda. Menyelaras pakaian bukan sahaja menyeronokkan, tetapi ia juga boleh menjimatkan wang anda. Set sedondon lebih murah untuk dibeli kerana ia datang sebagai tawaran bundle.

Dalam erti kata lain, lebih banyak anda menyelaraskan pakaian dengan rakan terdekat anda, lebih banyak ia menggalakkan anda untuk meningkatkan jumlah fesyen dalam hidup anda!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *